Lux Apartman 3

Vaša rezervacija
Dolazak
Noćenja
Odlazak
Sobe
Room 1
Odrasli
Deca

Lux Apartman 3

Cena€100.00 / Noć
3 SOBE
6 LJUDI
110 KVADRATA
Besplatan Wifi

Napomena: Ukoliko postoji potreba kuća se po dogovoru može izdati i za više od 16 ljudi.

Opis sobe

Ponuda Vile na Drini je značajno obogaćena novim smeštajnim kapacitetima, većim, u prizemlju vile, od 110 metara kvadratnih, sa dve spavaće sobe, dva kupatila i velikom dnevnom sobom sa ugaonom garniturom, po ceni od 85 evra na dan, što je dovoljno za smeštaj šest osoba u punom komforu, a u ponudi je i soba u objektu kafe bara sa velikim ležajem za dvoje, po ceni od 25 evra na dan.

Apartmani su potpuno opremljeni svim što je potrebno za ugodan boravak od fena za kosu i pegle preko čiste posteljine i novog nameštaja do posuđa. Na raspolaganju su vam potpuno opremljena kuhinja sa šporetom i fižiderom..

Dodatne pogodnosti

  • Bazen – Bazen dimenzija 8m x 4m i dubine 1,5m opremljen sa prelepim svetlosnim efektima. Tuš sa čistom vodom odmah pored bazena. Opremljen za noćno kupanje.
  • Kafić – Na raspolaganju vam je kafić u kome možete prirediti zabave i žurke. Potpuno opremljen sa šankom, TV-om, rashladnom vitrinom, toaletom, muzičkom linijom. Pored svega toga u kafiću se nalaze bilijar, sto za stoni tenis, pikado, stoni fudbal…
  • Zidani roštilj  – pored uređene bašte na samoj obali reke Drine.
  • Parking – Korišćenje parkinga koji se nalazi u okviru kompleksa i koji je sklonjen sa ulice. Parking je obezbeđen i ulazna kapija se zaključava.
  • Parkić za decu – opremljen sa ljuljaškama, klacklalicom, toboganom, trambolinom…

Uređen prilaz reci kao i drveni mol sa kog je moguće pecanje. Mogućnost rentiranja glisera sa vodičem.

Galerija


Lokacija
Adresa: Velika Reka
Mobilni telefon: +381 64 269 0556